Uitnodiging!"Workshop Maia: Delen is het nieuwe hebben!"

 

Beste zelfstandige professional,

 

Op 3 februari 2014 delen we met u onze kennis in de unieke "Workshop Maia: Delen is het nieuwe hebben!" De workshop gaat in op de flexibele mogelijkheden binnen Maia als succesvolle en sterk groeiende Front-, Mid- en BackOffice softwaretoepassing op het gebied van collectieve levensverzekeringen en pensioen, en op uw kansen op de dynamische pensioenmarkt voor softwaretoepassingen.

 

Als zelfstandig professional bent u bewust bezig met uw vak, blijft u nieuwsgierig naar de recente ontwikkelingen. Tijdens de workshop gaan we samen met u verkennen wat de nieuwe kansen zijn op de markt. De dynamische markt van pensioenadministraties bespreken we aan de hand van een prakijk case. Door goed naar uw eigen competenties en het aanbod van de gratis masterclass, te kijken vindt u, tijdens de workshop, de masterclass vervolgopleiding die bij uw expertise past! De masterclasses worden afgestemd op uw werkzaamheden en zal in de avonduren plaatsvinden. De masterclasses worden verder toegelicht tijdens de workshop op 3 februari.

 

Voorafgaand aan de praktijk case delen gespecialiseerde sprekers van Actuera hun kennis over Maia Product Suite. Aansluitend is er ruim de tijd voor u als professional voor gesprek en vergelijking tussen verschillende softwaretoepassingen zoals Maia. Doel is stevige discussie tussen specialisten en publiek om zo de nieuwe expertise snel en interactief te delen en u een passende masterclass aan te bieden. Immers "Workshop Maia: Delen is het nieuwe hebben!".

 

Wilt u u zich verder ontwikkelingen als zelfstandig professional? Wilt u weten waar nieuwe kansen liggen voor u als specialist? Meldt u dan nu aan voor deze workshop via het contactformulier op de website: PensioenMeeting.nl  Hier vindt u ook meer informatie over het programma, de masterclass vervolgopleidingen en Maia Product Suite. Deelname aan de bijeenkomst en de vervolgopleidingen vraagt geen investering voor u als zelfstandig professional. We komen graag in contact met zelfstandige professionals waar we onze kennis in de masterclasses mee willen delen.

 

De "Workshop Maia: Delen is het nieuwe hebben!" wordt georganiseerd door de Nederlandse Vereniging van Freelance Pensioenspecialisten (NVvFP), Actuera, Pensioen-Netwerk.nl en Flexiq.

 

Er is slechts plek voor 50 bezoekers! Vol is Vol! Meldt u snel aan via de website PensioenMeeting.nl.

 

Met vriendelijke groet en tot 3 februari,

 

 

 

Nederlandse Vereniging van Freelance Pensioenspecialisten 

 

Actuera

 

Pensioen-Netwerk.nl

 

Flexiq
Weergaven: 374

Opmerking

Je moet lid zijn van Pensioen-Netwerk.nl om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Pensioen-Netwerk.nl

Reactie van Jordi van Straaten op 14 Januari 2014 op 22.42

Goede ontwikkeling. Op naar de toekomst.

© 2020   Gemaakt door Edwin Visser.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden