Woon een uniek pensioendebat bij Met € 100 LinkedIn korting!

De pensioenstrijd tussen jong en oud

de rekbaarheid van solidariteit en risicodeling

 

Beste Pensioen-Netwerkers,

Op 23 april wordt een uniek debat gehouden dat geen pensioenprofessional mag missen. Dat is al reden genoeg om u er als lid van de Pensioen-Netwerk.nl op te wijzen. Maar namens Kluwer mag ik al onze leden ook nog € 100 korting op deelname geven!

Wat mag u verwachten?
Onder leiding van Felix Rottenberg gaan experts uit het bedrijfsleven, de wetenschap en de politiek de discussie aan over de huidige pensioenproblematiek. Centraal staat wat oud en jong van elkaar mogen verwachten en hoe we moeten omgaan met risicodeling tussen werknemers en werkgevers.

Deel uw mening met experts
Vele toonaangevende experts zullen hierover hun zegje doen. Denk aan Ap Fraterman (secretaris pensioenbeleid VNO-NCW), Harman Korte (directeur AFM) en Jeroen de Munnik (directeur AEGON Nederland). Ook u als aanwezige kunt zich mengen in de discussie. Zo kunt u uw mening delen én leren van deskundigen uit de markt. Aan het einde van het debat wordt bovendien een manifest samengesteld om de politiek een denkrichting mee te geven. We laten een kans om daaraan bij te dragen toch niet liggen?

Aanmelden met € 100 korting
Namens Kluwer, een van de organisatoren, mag ik de leden van onze LinkedIn groep € 100 korting op deelname bieden. Ga op http://www.pensioenstrijd.nl naar ‘inschrijven’ en klik aan dat u een relatie bent van Kluwer. Vul vervolgens bij opmerkingen de code ‘LPN21PS’ in en u betaalt slechts € 95,- excl. btw. Doe het vandaag nog – en wellicht zien we elkaar dan maandag 23 april in Oegstgeest!

Met vriendelijke groet,

 

Edwin Visser
Initiatiefnemer Pensioen-Netwerk.nl

TIP: Volg @PensioenStrijd voor een live verslag van uniek pensioendebat!

 

Weergaven: 81

Opmerking

Je moet lid zijn van Pensioen-Netwerk.nl om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Pensioen-Netwerk.nl

© 2020   Gemaakt door Edwin Visser.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden